Zoek
Zoek

Voordeel

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten met voordeel. De BuurtPas werkt samen met ongeveer 70 partners, waarvan u de dienstverlening op deze site kunt vinden. We werken er hard aan zodat u binnenkort ook via deze site online uw dienstverlening kunt aanvragen.

1192 - Jan Vermin acupunctuur
10% korting op acupunctuur Lees meer »
Senzup-Inloopdouche
De badkamer is een plek in uw huis waarvan u dagelijks gebruik maakt. Daarom is het belangrijk dat u zich... Lees meer »
Boedelbeheer 1
Hulp nodig bij het beheer of de verkoop van uw inboedel? Lees meer »
Collectie schadeverzekering
Bespaar 10% tot 20% op uw verzekeringen Lees meer »
Adviseur laat boekje zien
  Speciaal voor BuurtPasleden is er in de periode van 1 januari tot en met 31 december 2024 een exclusieve... Lees meer »
Thuisdierendokter image plus naam (1)
Als Thuisdierendokter is Caroline elke vrijdagochtend tussen 9:00u en 13:00u beschikbaar voor afspraken aan huis. U kunt een afspraak inplannen... Lees meer »
Senzup-Driewielfietsen
Voelt het niet meer vanzelfsprekend en vertrouwd de fiets even te pakken voor een ritje door het bos of een... Lees meer »
Beeld 1 (1)
Als u wat ouder wordt of het fijn vindt om lange stukken te fietsen, is het prettig dat u een... Lees meer »
Een nieuwe online voordeelwinkel, exclusief voor BuurtPasleden, BuurtPas Extra. Boordevol aanbiedingen, voordelige uitjes en producten met wel 70% korting!
Een nieuwe online voordeelwinkel, exclusief voor BuurtPasleden, BuurtPas Extra. Boordevol aanbiedingen, voordelige uitjes en producten met wel 70% korting! Lees meer »
Haarwerken
10% korting op haarwerken en kapper Aderans Lees meer »
Kapper
Voor €18,50 heeft u al een knipbeurt! Lees meer »
keuring rijbewijs
Voorkom vertraging bij het CBR. Begin met de rijbewijs-oogcontrole voor het sneller verlengen van uw rijbewijs. Lees meer »
magshape
MagShape is een nieuwe methode op basis van magnetisme om spieren te verstevigen en vet te verbranden. Bij onze samenwerkingspartner... Lees meer »
Midget Golfbaan Parkhaven
Sla uw slag met € 1,50 korting! Lees meer »
image1 (1)
Weet u vaak niet waar u moet beginnen met opruimen. Dan kan Yvonne Jacobs van Succesvol Opgeruimd u helpen! Als... Lees meer »
osteopatie
Osteopathie is een manuele geneeswijze die als doel heeft om bewegingsbeperkingen van gewrichten, organen en andere weefsels op te lossen.... Lees meer »
Pedicure
Pedicure bij u aan huis of op locatie Lees meer »
Helpful worried caregiver
Snelle hulp bij een valpartij, pech of onraad in huis Lees meer »
BuurtPasupdate-mei-2016
Met uw BuurtPas betaalt u nu als nieuw lid geen inschrijfgeld en sport u de eerste maand gratis bovenop de... Lees meer »
shockwave
Met uw BuurtPas 10% korting op shockwave Lees meer »
77B0445-min NEW
Wat is het? Middenin het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen biedt Koninklijke Spido de leukste manier om Rotterdam te... Lees meer »
Grief - man with white roses at urn funeral
Al uw administratieve en financiele zaken op orde Lees meer »
Meubelstoffeerder
Sommige meubelen zijn te mooi om weg te doen, maar kunnen wel een opknapbeurt gebruiken Meubelstoffeerderij "Oude Maas" is al... Lees meer »