Zoek
Zoek

De gratis langer thuis check met een klantadviseur

Adviseur laat boekje zien

 

Speciaal voor BuurtPasleden is er in de periode van 1 januari tot en met 31 december 2024 een exclusieve aanbieding. Een klantadviseur van Vegro komt vrijblijvend en kosteloos bij u thuis langs om te adviseren in hulpmiddelen om langer zelfstandig en veilig thuis te kunnen blijven wonen én daarbovenop krijgt u:

  Een te mooie aanbieding om voorbij te laten gaan!

  Er zijn verschillende hulpmiddelen die u helpen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

  Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een sta-opstoel op maat, een aangepast matras, een traplift, een (binnen-)rollator of scootmobiel. De adviseur aan huis helpt u met het passen en ervaren van diverse producten. Vegro kan ook op maat gemaakte hulpmiddelen leveren; helemaal gemaakt op uw situatie en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zie onderstaand een paar voorbeelden:

  Een sta-opstoel geeft u dat letterlijke én spreekwoordelijke steuntje in de rug. Met behulp van een sta-opstoel komt u gemakkelijker in en uit uw stoel. U werkt bovendien aan een gezondere zithouding.

  Wie goed en lekker slaapt, wordt uitgerust wakker. Bovendien voelt u zich fitter en energieker om aan een nieuwe dag te beginnen. Slapen op een goed bed en matras zijn dan ook goud waard.

   

   

  Veiligheid in de badkamer staat voorop. Vooral wanneer u last heeft van een fysieke uitdaging. Badkamerhulpmiddelen bieden de juiste ondersteuning tijdens het douchen of in bad gaan.

   

  Als u moeite heeft met traplopen, kan de trap een obstakel worden. Met een traplift van Otolift kunt u iedere verdieping van uw woning weer zorgeloos bereiken.

   

   

   

  Hoe werkt de gratis Langer Thuis Check?

   

   

   

   

   


  Stap 1 Contact opnemen

  Telefonisch: 088 – 194 12 60.

  Online: U vult het afsprakenformulier in op vegro.nl/langerthuis

  Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op.

  Stap 2 Telefonische afstemming

  We bespreken samen uw wensen en behoeften. Zo weten we zeker of een afspraak met een adviseur aan huis voor u de beste oplossing is. Ook stemmen we af welke hulpmiddelen de adviseur meeneemt om te zien en uit te proberen. Samen kijken we naar een geschikt moment waarop de adviseur langs kan komen.

  Stap 3  De adviseur komt thuis bij u langs

  De afspraak met de adviseur aan huis duurt gemiddeld een uur.

  Stap 4  Wilt u een hulpmiddel kopen?

  Fijn dat u één of meerdere passende hulpmiddelen heeft gevonden die we voor u kunnen bestellen en afleveren.

  Als lid ontvangt u 10% ledenkorting.

  Wilt u er nog even over nadenken? Geen probleem!

  De afspraak is 100% vrijblijvend.

  Categorieën

  diensten aan huis

  Diensten aan huis

  ontmoeten

  Ontmoeten

  hulpmiddelen

  Hulpmiddelen

  voordeel

  Voordeel