Zoek
Zoek

Dierenarts aan huis

Thuisdierendokter image plus naam (1)

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe partner Caroline de Lange- Palmergen, onze Thuisdierenarts. U kunt meer over Caroline lezen in deze link. De dienst die zij aanbiedt vinden wij een enorme verrijking van ons assortiment:

Als Thuisdierendokter is Caroline elke vrijdagochtend tussen 9:00u en 13:00u beschikbaar voor afspraken aan huis. U kunt een afspraak inplannen voor o.a. een consult als uw huisdier ziek is, voor preventieve zorg zoals vaccinaties en gezondheidschecks, maar ook voor een waardig en respectvol afscheid wanneer uw huisdier ingeslapen moet worden.

Aangezien de Thuisdierendokter niet de mogelijkheden heeft voor bloedonderzoek, röntgenfotos’en/of echo’s, kan er in uitzonderlijke gevallen bij voorbaat geadviseerd worden om toch direct naar een dierenkliniek te gaan. Telefonisch kunnen wij altijd overleggen wat in uw situatie de beste aanpak is en kan zij met u meedenken over de mogelijkheden.

Waar is het en hoe te boeken?

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te boeken met de Thuisdierendokter;
– Neem contact op via de website: www.thuisdierendokter.com;
– Plan rechtstreeks een afspraak in via deze link: Plan uw afspraak in
– Stuur een e-mail naar: informatie@thuisdierendokter.com;
– Bel, SMS of Whatsapp met 06 – 20712117.

Wat kost het?

De kosten van de dierenarts zijn opgebouwd uit

  • Voorrijkosten (standaardtarief van € 20,- binnen het werkgebied) en
  • De kosten voor een vaccinatie voor uw hond of kat kost bijvoorbeeld €60,- (wat een totaal bedrag maakt van €80,- indien u binnen het werkgebied woont).
  • Indien uw huisdier meerdere vaccinaties nodig heeft, wordt er een korting van €25,- per extra vaccinatie gerekend; dus een tweede of derde vaccinatie kost slechts €35 per stuk
  • Is uw huisdier ziek, dan is een consult nodig, de prijs van een consult is €50,- wat een totaalbedrag maakt van €70,- voor een consult (indien u binnen het werkgebied woont).
  • Indien er medicatie noodzakelijk is om uw huisdier beter te maken, dan komen er aanvullende medicatie/behandelingskosten bij die op dat moment met u besproken worden.

Speciaal voor BuurtPasleden biedt de Thuisdierendokter €5,- korting per afspraak aan (incl. BTW). De korting geldt voor elk type afspraak en is onbeperkt te gebruiken. De korting is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.

Categorieën

diensten aan huis

Diensten aan huis

ontmoeten

Ontmoeten

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

voordeel

Voordeel