Zoek
Zoek

Activiteiten in uw buurt

Group Of Seniors Singing In Choir Together

Wat is het?

BuurtPas werkt samen met een aantal welzijns- en vrijwilligersorganisaties. Deze organisaties zijn opgezet vanuit welzijn en de gemeenten en werken deels samen met vrijwilligers. 

Diensten en activiteiten zijn hierdoor voordeliger of soms zelfs gratis. BuurtPas werkt momenteel samen met de welzijnsorganisaties DOCK en Gro-up/buurtwerk. U vindt op onze site de agenda’s van de verschillende activiteiten van wijken onder de nieuwssite.

walkingbasketbal

Hoe werkt het?

Gro-up/buurtwerk

staat voor vinden, verbinden en versterken van buurtbewoners. Vanuit verschillende locaties (in de Huizen van de Wijk) zijn er centrale plekken voor ontmoeting, meedoen, ontwikkelen en ondersteunen. En er worden cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten georganiseerd (wijkmaaltijden, taalcursus, sportprogramma en vrijwilligerswerk of gezellige en creatieve activiteiten).

Bewoners kunnen hieraan deelnemen of zelf organiseren. Ook hulp aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Kijkt u op www.buurtwerk.nl of belt u naar (010) 455 37 99.

DOCK

staat voor het verbinden van buurtbewoners met “de kracht van wij Samen”. DOCK heeft hiervoor verschillende locaties in de wijk ( www.dock.nl ). DOCK staat voor het benutten van talenten en mogelijkheden en biedt cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten aan, maar ook hulp aan huis door vrijwilligers.

Belt u voor meer informatie naar
(088) 855 50 09.

Categorieën

diensten aan huis

Diensten aan huis

ontmoeten

Ontmoeten

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

voordeel

Voordeel