Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Wat is het?

Kunt u wel wat hulp in de huishouding gebruiken? BuurtPas werkt samen met organisaties die persoonlijk contact en service hoog in het vaandel hebben staan.

U bepaalt wanneer en hoe vaak de vaste hulp komt en verder nemen zij u alles uit handen.

Happy woman on the phone

Hoe werkt het?

Bekijk hieronder een overzicht van onze partners.

Laurens
Werkgebieden: Rotterdam (excl Rozenburg, Pernis en Hoek van Holland)
 • Onze huishoudelijke medewerkers helpen u graag om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, bed verschonen en het schoonmaken van uw toilet en badkamer.

  WMO indicatie
  U heeft een indicatie nodig van de gemeente in Rotterdam. De huishoudelijke ondersteuning wordt grotendeels betaald vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). U betaalt zelf een bijdrage van € 19,00 per maand aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

  Een medewerker van de gemeente bekijkt met u wat u nog zelf kan, wat een familielid/mantelzorger voor u kan doen en waar u hulp van, Laurens Huishoudelijke Verzorging, bij nodig heeft.

  Bij de Huishoudelijke Verzorging van Laurens krijgt u zoveel mogelijk ondersteuning van een vaste medewerker. Als de medewerker met vakantie of ziek is, zorgen wij voor vervangende hulp.

  U betaalt zelf een bijdrage van € 19,00 per maand aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

 • Wmo aanvragen bij de gemeente Rotterdam:

   

  Home Works
  Werkgebieden: Heel Nederland
 • Naast een betrouwbare en gescreende hulp krijgt u van HomeWorks gratis hulp van service coördinatoren die alles voor u en uw hulp goed organiseren.
  Bij HomeWorks kunt u uw aanvraag geheel online regelen of telefonisch met een service coördinator. Wat u zelf het prettigst vindt!
  • Vanaf € 16,50 all-in
  • Minimale afname 2 uur
 • Categorieën

  diensten aan huis

  Diensten aan huis

  ontmoeten

  Ontmoeten

  hulpmiddelen

  Hulpmiddelen

  voordeel

  Voordeel