Zoeken
Zoeken

Van der Valk Vakanties

Aerial view over the Rhine River in Cologne, Germany

Wat is het?

Wij zijn blij u te informeren dat BuurtPas en Van der Valk Vakanties samenwerken. Deze samenwerking bestaat uit diverse leuke dagtrips, kortingen en speciale acties voor BuurtPasleden. Van der Valk Vakanties is een reisorganisatie die ruim 25 jaar reizen organiseert. Wat ooit begonnen is als busbedrijf met reizen naar de Van der Valk Hotels is uitgeroeid tot een organisatie die reizen aanbiedt over de hele wereld.

Naast busreizen, vliegreizen, riviercruises en eigen vervoer reizen bieden zij ook groepsreizen aan. Deze reizen zijn speciaal op maat samengesteld en worden geheel naar wens van de klant bepaald. Het is voor Van der Valk Vakanties belangrijk om mensen te laten genieten, comfortabel te laten reizen en dat alles voor een betaalbare prijs. Als reisorganisatie staan zij voor: Een familiebedrijf met passie voor reizen; Persoonlijke service en aandacht; Vertrouwd, verzorgd en voordelig; Gespecialiseerd in reizen op maat; Jarenlange ervaring, expertise en kennis. 
 

VanderValkkerst

Hoe werkt het?

U krijgt als BuurtPaslid 5% korting op het individuele reisaanbod van Van der Valk Vakanties m.u.v. vliegtickets. Kijk op www.valkvakanties.nl voor het actuele aanbod.

Wij hebben zin in de samenwerking en begroeten u graag op één van de volgende reizen. U kunt zich aanmelden

Categorieën

diensten aan huis

Diensten aan huis

ontmoeten

Ontmoeten

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

voordeel

Voordeel