Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Persoonsalarmering
Persoonsalarmering

U woont zelfstandig en wilt dat zo lang mogelijk blijven doen. Dit brengt wel enig risico met zich mee. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met u als u komt te vallen, of misschien onwel wordt? U moet er niet aan denken, maar wie komt u snel helpen als u in huis iets overkomt?

Professionele alarmopvolging van Laurens biedt u uitkomst. Via één druk op de alarmknop zorgt u zelf dat professionele hulp snel naar u toekomt. Een mobiel team met deskundige hulpverleners van Laurens staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Gespecialiseerd personeel die adequaat kunnen handelen.

Wij adviseren en begeleiden u graag bij uw keuze voor persoonsalarmering en het alarmtoestel. De keuze is onder andere afhankelijk van de afspraken met uw ziektekostenverzekeraar.  

Voor meer informatie bel naar 010- 332 80 80.

Met uw BuurtPas betaalt u € 14,- per maand i.p.v. € 15,- per maand.


Met uw BuurtPas €12,- korting op uw abonnement professionele alarmopvolging.
« Terug naar de zoekresultaten